ניתוח טירואיד

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

05/02/2013 | 12:07 | מאת: דניאלה, צפון

שלום רב, בת 60 ברקע ניתוח שד 1.03 מסטקטומיה לאחר מכן כימו והקרנות במעקב אונקולוגי, כמו כן מעקב אנדוקריני מזה 9 שנים בשל גדילה ותת פעילות של בלוטת התריס ניקורים חוזרים שפירים מועמדת לניתוח טירואיד בשל גדילת קשרית באיסטמוס, וגודל הזפק. האם הניתוח הוא ארוך וקשה אני קצת חוששת דואגת מאוד מקווה לטוב אודה לתשובתך.

ניתוח כריתת בלוטת התריס איננו בדרך כלל ארוך וקשה אם הוא מבוצע ע"י כירורג מיומן בכריתת בלוטת התריס פרופ מיכאל קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית