תת פעילות בלוטת התריס- השלכות עתידיות

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

09/04/2011 | 11:35 | מאת: רונית

שלום רב,רציתי לשאול לגבי החבר שלי שמגיל 22(תורשתי) סובל מהנ"ל ומטופל בקביעות בתרופה - האם יש סיכונים בריאותיים עתידיים משימוש בתרופה זו, כמו כן האם יכולה להיות פגיעה בפוריות שלו...או שאין לי ממה לחשוש ... תודה רבה...

החבר צריך להמשיך ולהשתמש בתרופה אלטרוקסין שאין לה תחליף . לא ידועה פגיעה בפוריות כתוצאה משימוש בתרופה זו פרופ מכאל קראוס

13/04/2011 | 11:46 | מאת: רונית

תודה , אני מבינה מתשובתך שאין שום סיכונים בריאותיים למי שסובל מתת פעילות...

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית