בדיקת CT בטן - תוצאה מלחיצה מאוד

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

21/01/2013 | 23:17 | מאת: אלה

שלום! אמי עשתה CT בטן לפני כחצי שנה בCT הובחן:בחלק הפרוקסימלי של גוף הלבלב ניתן להבחין בממצא ציסטי בקוטר כ 5 מ"מ. והאדרנלים תקינים. הרופא המליץ על CT נוסף למעקב בעוד חצי שנה - בCT אחרןן התשובה היא : הלבלב עם מספר ציסטות זעירות, קרוב לוודאי שלוש, בקוטר מירבי עד 12 מ"מ.אין שינוי בהשוואה לבדיקה הקודמת. פרט לכך הלבלב בצורה, גודל ומרק תקינים.אין עדות להסננה של השומן מסביב ללבלב או בסמוך לממצאים הציסטיים המתוארים אני רוצה לשאול למה כתבו שאין שינוי כאשר ב פעם ראשונה הובחנה ציסטה אחת קטנה כ5מ"מ ועכשיו 3 בגודל 12מ"מ? והכיחשוב האם זה מסוכן ומעיד על מהשהוא מאוד רציני ו מה עלינו לעשןת תודה

הממצאים המתוארים נראים שפירים, אך דורשים מעקב פרופ מ קראוס

27/01/2013 | 09:24 | מאת: אלה

תודה על תשובתך אודע מאוד אם תוכל להרחיב איזה סוג מעקב דרוש ועל ידי איזה מומחה תודה

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית