יתר פעילות של בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

23/09/2012 | 10:54 | מאת: דוברת בצלאל

שלום פרופ' קראוס, ראשית תודה על המענה המהיר. רציתי לשאול, האם כאב גרון שהתחיל לפני יומיים בערך ומורגש קצת בבליעה מעיד על דלקת בבלוטת התריס? (לפי הנתונים שרשמתי לך בהודעה הקודמת, אמרת שכניראה יש פעילות יתר? אני ממש מודאגת, כי גילו לי את הנתונים האלה בבדיקת דם כבר לפני 10 ימים ובינתיים אין בכלל תורים לאונדקרינולג. מה לעשות??? מפחדת שהמצב יחמיר... אני לחוצה כל הזמן, עם בחילות וכאבים בקיבה כבר חודשיים ולא יודעת אם יש לזה קשר...

כאב גרון מזה יומיים לרוב לא מעיד על מחלה בבלוטת התריס. לפי הבדיקות שלך צריך לפנות לאנדוקרינולוג אך הדבר לא דחוף בטווח של החודש הקרוב פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית