בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

11/09/2012 | 14:43 | מאת: יהודה

שלום ד"ר יקר, מה שלומך? אמי בת 64 סובלת מחוסר איזון של פעילות בלוטת התריס. אמי לוקחת אלטרוקסין 100 מ"ג שישה פעמים בשבוע. בבדיקת הדם האחרונה מאתמול הערכים של TSH יצאו 17.9 האם זה הגיוני?? ראוי לציין שבדיקת T4 יצא 11.3 רופא המשפחה ביקש לעלות את המינון של התרופה. האם במקרה כזה מעלים מינון של תרופה או מורידים מינון? תודה תודה!!

יהודה אמך סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס ולכן צריך להעלות את המינון ולחזור על הבדיקה פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית