בדיקת דם חובבנית?

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

09/09/2012 | 15:31 | מאת: משה

שלום, ביצאתי השבוע בדיקת דם במרפאה חדשה שקמה של כללית הרופא הכניס לי את המחט ליד במשך 30 שניות שלמות ונהיה לי אזור כחול של בערך 5 סנטימטרים. בעבר שביצעתי בדיקות דם הן לקחו משהו כמו 4 שניות ולא היו לי סימנים כחולים וכאבים כמו הבדיקה הנוכחית,השאלה שלי האם מדובר ברשלנות או בחוסר ניסיון של הרופא,או שזה טבעי ? שאלה שניה : קיבלתי מפסיכיאטר טופס הפנייה לבדיקת דם בדיקות מעבדה כימיה ,תדש,b12,tsh. השאלה שלי האם אפשר לקבוע תור לבדיקת דם ע"פ ההפניה או שאני צריך ללכת לרופא משפחה שיתן הפניה?

לא נראה לי שהיתה כאן רשלנות. הדבר יכול לקרות גם לרופא מנוסה מאד פנה לרופא המשפחה כדי לקבל הפניות פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית