שאלה חשובה לפרופ' קראוס אנא תעזור לי

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

09/09/2012 | 14:03 | מאת: מריה

שאלית קודם שאלה זו: מזה כמה ימים יש לי הרגשת חנק בצוואר וקצת קושי בבליעה , בדיקות דם של בלוטת התריס תקינות .. לפי עצתך עשיתי US לבלוטת התריס היה תקין ... עדיין יש לי תחושת מחנק מלווה בגריפסים.. עברתי תקופת מתח נפשי מזה כמה חודשים האם זה קשור? כן הייתה לי תאונת דרכים שבעקותיה הכיו לי כאבי צוואר שחלפו.. האם זה קשור? מה עלי לעשות?

אם בלוטת התריס תקינה במבנה ובתפקוד עבור הרגשת מחנק בצוואר פנה לרופא א.א.ג. לבדיקה. מקור הגרפסים הוא בקיבה לכן רצוי גם ברור ע"י גסטרואנטרולוג פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית