תת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

17/05/2012 | 12:52 | מאת: ליאור

שלום רב, אני בת 27 ובריאה, ביצעתי 2 בדיקות דם בהפרש של שבועיים זו מזו, בראשונה: tsh 5.19 , t4-free 10.7 בשנייה: tsh 5.46, t3-free 3.1 , t4-free 11.4 רופאת המשפחה המליצה לי לקחת פעם ביום EUTHYROX. עדיין לא עשיתי אולטרסאונד כבד. האם מומלץ ליטול את הכדורים? אציין גם כי ביצעתי את הבדיקה לאחר חוסר הצלחה בירידה במשקל למרות תזונה מאוזנת ופעילות גופנית. תודה מראש.

הבדיקות שבצעת אינן מורות על תת פעילות של בלוטת התריס. התייעצי עם אנדוקרינולוג על טיפול פרופ מ קראוס

19/06/2012 | 08:48 | מאת: ליאור

האם זה נכון שבמידה ומעוניינת להיכנס להיריון TSH צריך להיות בטווח של 2-3? במידה וכן, האם במצב כזה יהיה עליי להתחיל טיפול תרופתי? במידה וכן, עד לאיזה שלב? כי לפי מיטב הבנתי ברגע שמתחילים טיפול הוא "לכל החיים".. תודה.

הטיפול ב-EUTHYROX איננו מיועד לירידה במשקל, ערכי TSH שלך מעט גבוהים התייעצי עם אנדוקרינולוג פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית