האם אלטרוקסין משמין הגוף?????

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

10/05/2012 | 14:18 | מאת: kmar

שלום ד"ר קראוס מיכאל.... אני בהריון בחודש 6 לוקחת את תרופה בשם בלוטות EUTHYROX .. לוקחת 4 ימים 100 מ"ג ו -50 מ"ג 3 ימים ..... השאלה שלי היא..האם התרופה פוגעת בי או להזיק לעובר?????? האם התרופה הזו עושה את השומן בגוף????? כי אני גודלת במשקל כל כך הרבה 6ק"ג בחודש... אני מקווה וזקוקה מאוד שתענה לשאלה שלי, תודה רבה ד"ר קראוס מיכאל

האלטרוקסין איננו גורם להשמנה. חוסר באלטרוקסין עלול להביא לאגירת נוזלים ועליה במשקל. התייעצי עם אנדוקרינולוג פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית