בעיה בלוטת תירס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

09/04/2012 | 06:29 | מאת: ברטה

שלום פרופ' קראוס אני בת 65 לפני בערך 30 שנה גילו שיש לי בעיה בלוטת תירס. ובולעת תרופה אלטרוקסין 100mcg ירידה במשקל קבלתי עוד תרופה אלטרוקסין 50mcg.שקלתי 55. לפני 5 שנים עברתי לגור לרמת גן. פניתי לרופא משפחה ברמת גן. ואמרה לי לפני אוכל חצי שעה לבלוע תרופות ולא ידעתי. לפני שנה קבלתי תרופות חדשות אלטרוקסין. והרגשה לי חולשה ועייפות. ועליתי במשקל כעת שוקלת 60 וחוששת להשמין. לפני חודש עשיתי בדיקת בלוטת תירס וקבלתי תוצאות TSH-6.33H הרופאה הציעה לי להמשיך 100mcg+50mcg ופעם בשבוע 100mcg+100mcg הרגשה שלי משונה מבולבלת קשה לי להתרכז בעבודות שלי. תודה

האיזון של בלוטת התריס אצלך לא פשוט פני לאנדוקרינולוג שיבצע מספר בדיקות וימצא מה הטיפול המתאים לך ביותר פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית