תת פעילות

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

07/02/2012 | 20:46 | מאת: רן

שלוום , לאחר שהובחנתי בתת פעילות (השימוטו) לפני שנה ונטלתי אלקטרוסין , לא הצלחתי להתאזן עד היום והיתה לי עייפות חולשה ודיכאון בירידות ועליות רמת הtsh כל הזמן משתנה , יורדת ועולה גם כשהמינון עלה! בבדיקה האחרונה רמת הtsh אצלי הייתה על 20... לפני שלושה שבועות החליפו לי את התרופה מאלקטרוסין לאווטירוקס והעלו לי את המינון ל150 מילגרם ליום , כעת אני הולך לשירותים אחרי כל ארוחה כמעט , ואני הרבה יותר עצבני. יכול להיות שאני לוקח מינון גדול מידי? השאלה שלי היא בעצם אם אני יכול להוריד את המינון לפני הבדיקות דם שאמורות להתבצע רק בעוד שבועיים? והאם זה מסוכן? הודה מאוד על תשובה בהקדם תודה

התנודות שלך בפעילות בלוטת התריס דורשות פיקוח ע"י אנדוקרינולוג שיקבע את המינון המתאים והתרופה המתאימים לך ביותר פרופ מ קראוס

עליך לפנות לאנדוקרינולוג לאיזון פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית