נגישות
נגישות

שאלה בנוגע לאדרנל הריון ולידה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

25/04/2019 | 04:15 | מאת: בת 30

שלום ד"ר. אני בת 30 סובלת מCAH לא קלאסי , מטופלת בפרנדיזון 7 מג ליום למרות טיפול זה איני מאוזנת. האם יש הצדקה לבצע קיסרי מתוכנן רק מבחינת השליטה על הסטרס? ידוע שעלי לקבל מנת דחק. אשמח לתשובה תודה רבה!

לקריאה נוספת והעמקה

ביצוע ניתוח קיסרי מונע לא מוצדק. במצב של סטרס מוגבר יש להוסיף סטרואידים התיעצי עם אנדוקרינולוג בסוף ההריון פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית