דופלר ברחם במבנה ציסטי

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

12/12/2018 | 22:12 | מאת: ספיר

בדופלר נמצא כי הרחם במרקם שרירני לא הומגני ונתגלו 3 גידולים אלמנט ציסטי צלול 24 ממ, אלמנט ציסטי נוסף 23 ממ ואחד נוסף בעל תוכן אקוגני 17 ממ. חייבת לציין כי בדיקות דם ca125 ו CEA אינן תקינות וכבר הסירו לי בעבר 3 גידולי אנדומטריוזיס מהרחם. מאוד הורמונלית ואחרי הסרת מאקראדנומה מההיפופיזה. האם יש סיבה טובה מספיק להסרת הרחם???? יש לי 3 ילדים ואני בת 41 האם זה יכול להיות משפיע נפשית קשה בנוסף לפיסי? אשמח לתגובה מהירה

התייעצי עם גינקולוג מומחה לגידולי הרחם בנושא זה פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית