נגישות
נגישות

בלוטת התריס בדיקות דם +T4+TSH

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

15/11/2018 | 15:33 | מאת: הלנה

אמא שלי בת 66 מטופלת בסינטרואיד במינון 550מג כבר 8 שבועות לפני זה המינון היה 500מג (התוצאות היו TSH-4.59 T4-1.3). התוצאות שהתקבלו היום TSH -4.13 T4-1.2. האם אתה ממליץ להשאיר אותו מינון ןלבצע בדיקת דם חוזרת בעוד חודשיים או יש צורך לעלות מינון ב50 מג.תודה רבה לך על תשובתך.

לקריאה נוספת והעמקה

ממליץ להשאיר את המינון ולחזור על בדיקה בעוד חודשיים פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית