תופעות של האלטרוקסין

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

15/12/2011 | 10:11 | מאת: אביה לוי

אני מטופלת באלטרוקסין שנים והכל היה בסדר עד שהגיע הכדור החדש שעשה לי צרות הרופא החליף לי אותו לכדור האמריקאי 3 שבועות הרגשתי טוב ועכשיו יש לי טשטושים בעניים וחרדות וחולשה כללית. אני צרכתי בעבר תרופית פסיכיטריות פרפאנן ורסיטל והפסקתי איתם במשך שנה והיום חזרתי אליהם בגלל החרדות הייתי במיון בדק אותי רופא עניים ונוירולוגי ואמרו שהכל תקין האם בלוטה לא מאוזנת יכולה לעשות טשטוש בעניים חולשה וחרדות היום חזרתי לכדורים הסיכטרים ומנסים להביא לי את הכדור האחרון שאין לי מושג מה שמו אנה ממך ענה לי על השאלה הזו כי אני שוכבת בבית כבר שבוע ולא יוצאת בגלל הטשטושים בעניים והחרדות והחולשה וכמובן המצב רוח תודה אביה

נראה שהכדור החדש לא טוב בשביך . מוצעים עתה בארץ עוד 2 כדורים אחרים עם אותה השפעה, אנא התייעצי עם אנדוקרינולוג על ההחלפה תחת מעקב של רמות TSH פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית