מחלה אוטואימונית

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

30/11/2011 | 00:12 | מאת: עדי

שלום, לפני בערך 9 חודשים עברתי בדיקת דם שגרתית ע?מ לבדוק אם אני יכולה לקחת גלולות. בבדיקה התוצאות TSH חזרו גבוהות מהרגיל (11.8) ונשלחתי לאנדוקריולוג, לאחר כ-3 חודשים עברתי עוד בדיקת דם בה התגלתה רמה נמוכה יותר של TSH 8.2, ולאחר עוד 3 חודשים עברתי בדיקה ונמצאה רמה מאוד גבוהה- של כיותר מ-1000 נוגדנים לבלוטת התריס, הרופא אמר שכרגע הוא לא רואה התחלה של הרס של בלוטת התריס ולכן אין צורך בטיפול, אבל אני מרגישה כי כל התופעות לוואי נמצאות ואני לא מצליחה להוריד במשקל במשך הרבה זמן, אני לא כבדת משקל אבל אני מרגישה תקועה במקום וזה נורא מתסכל... האם יש לך איזשהן הצעות או המלצות לבקש מהרופא?

צריך להמשיך ולעקוב אחר רמות TSH ורמות הנוגדנים ואם תמשך העליה יש לשקול שוב (עם אנדוקרינולוג טיפול באלטרוקסין פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית