הריון נוסף

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

09/11/2010 | 11:40 | מאת: אמא

אני אמא לילד בן 4 וחצי במהלך ההריון הייתי בדיכאון ולקחתי סרוקסט במעקב של פסיכיאטר. היום אנו רוצים להביא ילד נוסף האם יש צורך בפיקוח של פסיכיאטר ?

שלום רב, רצוי לגשת לפסכיאטר לפני ההריון או בתחילתו להחליט ביחד אם עליך להיות במעקב/ליטול תרופות במהלכו. ההחלטה תלויה בהסטוריה הרפואית שלך, בתורשה, בהסטוריה של הדיכאון ובהעדפתך האישית. במידה ותתחלי לחוש בדיכאון יש אפשרות לפנות גם לטיפול פסיכולוגי ממוקד בדיכאון, הממולץ יותר במהלך ההריון במקרים של דיכאון קל-בינוני. בהצלחה, ד"ר שרון בן-רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה