הכוונה

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

07/11/2010 | 15:29 | מאת: נועה

לפי הכתבה מסתבר שהייתי בסוג של דכיאון אחרי לידה. היום הילד הקטן שלי עוד מעט בן 3, ויש לו הפרעות אכילה, (מקיא), ובתקופות מסויימות התפרצויות זעם ולחילופין פחדים וחרדות. חצי חודש הוא מתנהג רגיל ובחצי השני מתנהג אחרת.. השאלה שלי היא, אם יש משהו שהיום אני יכולה לעשות, לשנות בהתנהגותי שיביא לשינוי בהתנהגותו..? יש לציין שהיום אני משתדלת להרעיף עליו חום ואהבה, אם כי הוא אל ילד יחיד בבית.. אשמח לקבלת הכוונה...

נועה שלום, נשמע שבנך אכן חווה קשיים - הקאות, התפרצויות זעם, פחדים וחרדות. קשה לדעת אם הסיבה לכך היא הדיכאון אחרי לידה ממנו סבלת. למיטב הבנתי כעת אינך בדיכאון ולכן הדרך הטובה ביותר לעזור לבנך היא לקחת אותו לאבחון ולטיפול על ידי איש מקצוע או ללכת להדרכת הורים. בהצלחה, ד"ר שרון בן-רפאל.

08/11/2010 | 09:09 | מאת: נועה

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה