דכאון בהריון

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

22/04/2016 | 16:42 | מאת: Shir

הריון שלישי מתוכנן ורצוי אחרי שבע שנים, אבל ראשון עם פרק ב אחרי גירושים... חווה דכאון קשה והתקפי חרדה החל משבוע 6 עד כה(שבוע 10) ממש משבית אותי מתפקוד יומיומי, בוכה כל הזמן ומשתבללת... מרגישה אשמה שלא מאושרת כמו שאמורה להיות.. מה יכול לעזור?

שלום רב, כדאי לטפל קודם בהתקפי החרדה, ייתכן שלאחר הטיפול בהם גם הדיכאון יעלם. מומלץ לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי שיעזור לך ללמוד למתן את ההתקפים תוך זמן קצר. אם תרצי אפשר גם להעזר בתרופות. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה