דיכאון לאחר לידה שנייה

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

16/12/2013 | 23:22 | מאת: מור

שלום, אני חודש וחצי לאחר לידה שנייה, גם לאחר הלידה הראשונה הרגשתי סוג של דיכאון ולא טיפלתי בזה וזה חלף. כעת, שוב אני מרגישה ואף בוצרה מוגברת, בכי רב, חולשה, דכדוך, הרגשה שהחיים נופלים עליי, בעלי סבור שהוא עוזר אך אני מרגישה שכל העול פשוט נופל עליי ואיני מצליחה להכילו, מה לעשות? כיצד להתמודד?

שלום רב, לצערי מסיבה כלשהי לא ראיתי את ההודעה הזו. מקווה שבנתיים המצב השתפר. את מוזמנת לכתוב שוב אם ברצונך להתייעץ. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה