דיכאון וחרדה?

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

25/07/2013 | 16:35 | מאת: ריקי

שלום, אני שישה חודשים אחרי לידה ויש לי תינוקת מקסימה, שההתחלה איתה הייתה לא קלה. חוויתי דיכאון קל ממש לאחר הלידה, שחשבתי שעבר אך הוא חזר וכעת אני מרגישה שמלווים אליו ,מה שאני מגדירה כהתקפי חרדה, כלומר חוסר רצון לצאת מהבית וכשאני בחוץ אני מרגישה שהדופק עולה, זיעה והרגשה של טישטוש כמעט עילפון. אני מאמינה שיש קשר בין הדברים- האם כך?האם יש צורך בכדורים?אני לא מתלהבת מלקיחת כדורים ואשמח לשמוע אם יש אופציות נוספות. תודה

שלום רב, ניתן לטפל בהתקפי חרדה בטיפול קוגניטיבי התנהגותי, זהו טיפול שנמצא יעיל מאוד במחקרים ומנסיוני עובד מאוד מהר במקרים של התקפי חרדה. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל פסיכולוגית קלינית מומחית

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה