ביטחון והערכה עצמית נמוך

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

12/11/2012 | 12:57 | מאת: A.G

עשיתי קצת מחקר והדרך הטובה ביותר לטפל בביטחון/ערכה עצמית נמוך זה דרך הטיפול CBT. האם זה נכון? מתי אפשר להתחיל? ואיך יודעים מי הבן/ת אדם הנכון שיכול לטפלת בי? אני מניח שלא כל פסיכולוגית כלינית מתאים לכל אחד, או אני טועה? תודה מראש.

שלום רב, ניתן לטפל בהערכה עצמית נמוכה בטיפול קוגניטיבי התנהגותי (CBT) או בטיפול דינאמי או בכל טיפול פסיכולוגי אחר. למיטב ידיעתי דווקא בתחום זה אין עדיפות לCBT . בנוגע למטפל, כדאי לקבל המלצות אם אפשר. ניתן למצוא גם מטפלים באינטרנט ולבדוק את ההכשרה שלהם בתחום, גם התחושה שיש לך בפגישה חשובה מאוד. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה