בעיות בילדות

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

02/11/2012 | 21:52 | מאת: מילא

שלום אני בהריון בחודש שביעי. יש לי כבר שתי בנות ועכשיו מצפה לבן. אני בת 27 והקשר ביני לבין ההורים שלי לא משהו. ילדותי היתה מאוד קשה: קיבלתי מכות כל יום מאימא, מאבא או מהאחיות שלי. ניסיתי להתאבד במשך חיי כ 3 פעמים, פעם ראשונה כשהייתי בת 10. עברתי הטרדות מיניות למשך 4 שנים מגיל 6 עד 10 מכמה בנים במשפחה וכשניסיתי לספר לאימא היא נתנה לי מכות. להורים שלי כמעט ולא היה שום דבר חיובי בחיי, לא קיבלתי מהם אהבה או תמיכה למרות שהייתי מוצלחת בבית הספר. עכשיו אני אישה מוצלחת בחיי, מלומדת, עובדת אך מאוד קשורה לבעלי ולבנות שלי. הבעיה שלי שעכשיו בכל יום אני נזכרת בילדותי ובוכה בכל יום. אני מפחדת מלפגוע בעצמי!! אנא עזרו לי!

שלום רב, חשוב מאוד לפנות לטיפול פסיכולוגי דחוף ולהתחיל לבחון את המחשבות ואת העיתוי בו הן מתעוררות לפני הלידה. את יכולה לפנות ללטם לנפגעות טראומה מינית או לכל פסיכולוג שמתמחה בתחום.בלטם הטיפולים מסובסדים. בברה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה