להפסיק עם התרופה?

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

12/10/2012 | 06:46 | מאת: שם בדוי

שלום. לפני שנה ילדתי. כ 7 חודשים אני לוקחת פרוקסטין כתוצאה מחרדות. אחרי כחודש הוטב לי, עדיין חרדות מידי פעם אבל פחות מצבי סטרס ותחושת לחץ.. מתכננת היריון. האם להפסיק? כיצד להפסיק? אין לי פסיכיאטר - רופא המשפחה נתן לי את הכדור... מה המלצתך?

שלום רב, כדאי לפנות לפסכיאטר שיחליט אילו כדורים מתאימים לנטילה במהלך ההריון. ישנם פסכיאטרים מומחים לטיפול בהריון ואחרי לידה. אם אינך רוצה ליטול תרופות במהלך ההריון, את יכולה לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי שיעזור לך להשתלט על החרדות בהריון ללא תרופות. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל פסיכולוגית קלינית מומחית

16/10/2012 | 23:05 | מאת: שם בדוי

אין לי פסיכיאטר ולקבוע פגישה עם פסיכיאטר דרך הקופה זה לוקח חודשים... אם אפסיק להוריד מינון ? איך זה הולך?

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה