ציפרלקס

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

12/04/2012 | 11:33 | מאת: רותי שדה

קצת מדאיגה אותי הכתבה על תרופת נגד דיכאון בהריון, אני מטופלת בציפרלקס כבר כ - 6 שנים, היום לוקחת חצי כדור ביום, האם זה בעייתי בהריון? כדי להפסיק את הכדור לתקופת ההריון?

שלום רב, אינני יכולה לתת יעוץ בנוגע לתרופות כיוון שאינני פסכיאטרית. את יכולה לבדוק עם טרטולוגיה 02-6243669 לגבי בטיחות התרופה בהריון. בכל מקרה תמיד כדאי לשקול עם הפסכיאטר המטפל את התועלת לעומת הסיכון בתקופת ההריון. בברכה, ד?ר שרון בן רפאל פסיכולוגית קלינית מומחית

26/04/2012 | 10:06 | מאת: רותי שדה

תודה ד"ר שרון :-)

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה