אני במצב קשה

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

22/02/2012 | 18:46 | מאת: אלמונית

לידה שלישית, כבר 5 חודשים לא יוצאת מזה. אני כל הזמן רוצה שהתינוק הזה ייעלם, תינוק מאוד לא נוח כל היום בוכה, צועק למרות שנבדק ע"י כל הרופאים בעולם. מרגישה שהרס לי את החיים היו לי חיים טובים עם שתי הבנות שלי ובעלי ועכשיו כולם כועסים עלי ואני כועסת על עצמי שהבאתי אותו לעולם. כבר הייתי אצל פסיכיאטרית אבל לא עוזר הולכת לעוד פגישה כל הכדורים שנתנו לי לא עזרו סימבלתא במינון הכי גבוה. מרגישה שכל יום הוא סיוט. מה לעשות?

שלום רב, אני מאוד מצטערת לשמוע שאת סובלת כל כך. נשמע שחייך עברו שינוי גדול מאז הלידה וכדאי לפנות לטיפול פסיכולוגי קצר שיוכל לעזור לך להתמודד עם השינוי הזה. בנתיים תנסי לקבל עזרה מסביבתך ואם את יכולה תקחי מטפלת שתעזור לך ותשחרר אותך באופן קבוע לבלות עם בנותייך, זה יעשה טוב לכל המשפחה. תזכרי שהמצב הזה זמני, ייתכן שהוא תינוק רגיש ומגיב באופן קיצוני לכאבי בטן, כאבי שיניים וכו? אבל תקופה זו חולפת מהר ובתוך שנה לא יהיה לזה זכר. בברכה, ד?ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה