לוריוון בהיריון

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

20/11/2011 | 16:57 | מאת: רחלי

אני בהריון בשבוע 31 , מזה כשבוע וחצי אני לא ישנה וסובלת ממתחים, חרדות כתוצאה מזה שאיני מצליחה לישון ואף נכנסת ללחץ ובוכה בלי הפסקה. הייתי אצל פסיכאטר היום והוא נתן לי תרופה בשם לוריוון, האם התרופה יכולה להזיק לעובר, אני צריכה לקחת כדור אחד בלילה לפני השינה. אודה לתשובתכם בהקדם.

שלום רב, לשאלות בנוגע לתרופות נא לפנות לפורום פסכיאטריה. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה