חשש לדיכאון בהריון הריון שני

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

18/06/2017 | 23:04 | מאת: שני 4444

היי אני נכסת לשבוע 7 ולפני כשבועיים כשגיליתי על ההריון… הריון שני שהיה מתוכנן בהחלט אפילו דרך הזרעה עם הורמונים… מאז אני מרגישה עייפות וחוסר חשק לכל דבר לא מתחשק לי לצאת מהבית השאלה האם זה מההורמונים ונובע מעייפות או שזה דיכאון אני בדרך כלל אדם שמח ואנרגתי וקשה לי עם עצמי ככה באמת כאילו לא מבינה מה קורה לי ולמה לא בא לי לעשות כלום

שלום רב, התופעות שאת מתארת נפוצות בתחילת הריון ולרב נעלמות סביב שבוע 12. אם את מרגישה מצב רוח ירוד וחוסר הנאה מעל לשלושה שבועות כדאי ללכת לייעוץ מקצועי. בברכה, ד"ר שרון בן רפאל

14/11/2017 | 09:55 | מאת: נועה

רוצה להמליץ על שיטת טיפול שמסייעת רבות וגם לי עצמי סייעה למידע: 050-4269694

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה