ש

דיון מתוך פורום  דיכאון בהריון ואחרי לידה

06/06/2011 | 18:32 | מאת: שמרית

שלום שרון חג שמח קוראים לי שמרית ואני ב27.3 ילדתי תינוקת הסיפוקר שלי כ"כ קשה בעלי נוטל תרופות לסכיזופרניה קראתי לפני 3 חודשים במחשב מי נוטל אותם ועל הזיות וקולות ומאזלא ישנתי ואני 4 חודשים לא נרדמת עד שכבר לא מרגשיה כלום בגוף לא רעב לא צמא לא תשוקה וככה מגדלת תתינוקת ואוכלת בשביל להראות לכולם שאני כמו כולם שמעתי קולות והזיות קרה לי כל מה שרקראתי הייתי אצל נאורולוג אמר שהכל בסדר הייתי אצל פסיכיאטר אמר שהכל בסדר חוצ מאחת שאמרה שזה דכאון פסיכוטי אני לא מכירה את עצמי במראה עלי כבר לא יודע מה לעשות הכל התחיל מפחדים שמה לא יעשה כלום לתינות מה את מציאה? האם אני באמת חיה? אני אני מעבדת את הזכרון שלי לא באמת חיה..... מה עושים?

שלום רב, אני מאוד מצטערת לשמוע על הקשיים שאת עוברת. חובה לטפל במצב שאת מתארת. אני מציעה שתחזרי לפסכיאטרית שדיברת איתה ותקחי מרשמים לתרופות. נשמע כי אכן מדובר בדיכאון וייתכן שיש גם סמפטומים פסיכוטיים ועל כן חובה להתחיל טיפול תרופתי. בנוגע לבעלך - ישנם אנשים עם סכיזופרניה שנמצאים במעקב פסכיאטרי ונוטלים תרופות ומצליחים לתפקד מצויין. אם עד עתה לא ידעת בכלל שהוא חולה, ייתכן שגם אצלו המצב לא מאוד קשה. בברכה, ד"ר שרון בן-רפאל

מנהל פורום דיכאון בהריון ואחרי לידה