אימון בחוף הים

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

16/06/2012 | 06:43 | מאת: אילי

היום רצתי בחוף ים וראיתי 2 שחקני כדורגל מוכרים עושים אימון עם מאמן כושר בחוף. אחד התרגילים היה:ריצת סללום עם קונוסים למרחק של 10-15 מטר עם כדור כח ביד,מספר פעמיים כאלה. שאלתי היא: מה זה התרגיל הזה ריצה על החול עם כדור כח ביד? מה המטרה של כדור כח ביד? 2)אני לא יודע אם זה בכוונה אבל לאחר מספר סטים שהם תפסו את הכדור כח ביד אחת, ולאחר מכן רצו ותפסו את הכדור כח ב2 הידיים. האם לדעתך יש הבדל בין האחיזות? שאלה אחרת. כאשר הסרטון מגיע ל3 דקות ועשרים שניות השחקן מבצע כדקה וחצי תרגילים בסולם+יציאה לספרינט של 5מטר. http://www.youtube.com/watch?v=5W4_3WR_FkQ&feature=related מה אתה אומר על הוספת תרגילי סולם לאימון בחוף הים לשחקן כדורגל בעל כושר טוב שמתאמן בפגרה? ומה תרגילי סולם על חוף הים יכולים לחזק? תודה רבהה רבה ממני אילי

כדור הכוח שעובר מצד לצד, מסיט את מרכז הכובד ומחייב הפעלה של שרירי ליבה, שרירי יציבה ופעילות ויסוט שרירית.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ