היי

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

23/05/2012 | 14:35 | מאת: ש

היי אני עוד חודשיים בת 15, תאמר לי בבקשה לפי מה שהבנתי עם אני אעשה את מתקן המתח כל יום 3 דקות אני אוסיף לגובהי מס' סנטימטרים, זה נכון?

מזל טוב, אבל לא מדוייק, במקרה וקיים ליקוי יציבה, עם עקמת גמישה של עמוד השדרה, תוכלי להוסיף גובה מסויים, תלוי בחומרת העקמת וגם אז תצטרכי לשלב תרגילי חיזוק כדי שהמתיחה תקבל בסיס של תמיכה שרירית. במידה ולא קיימת עקמת משמעותית, המתיחה תאפשר מרווח רגעי גדול יותר בין החוליות ולאחר מיכן, בסה"כ שלאחר זמן יחזור לקדמותו.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ