מדרסים לתסמונת מדורים כרונית

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

13/11/2016 | 22:50 | מאת: יוסי

שלום האם יש מדרסים כלשהם שמיועדים או יכולים להקל על תסמונת המדורים הכרונית? מה שיאפשר הליכה במינימום כאב, שיפור זרימת הדם, פחות גודש ונוקשות של שרירי השוק וכו'. תודה

תסמונת המדורים, נגרמת בגלל עלייה בלחץ של של רקמת השרירי על כלי הדם, בדרך כלל באזור השוק. המצב מחריף בזמן הליכה/ריצה ומאמץ שרירי, כאשר נדרשת אספקת דם מוגברת לשריר. לא ידוע לי על מדרס שיכל לפתור את הבעייה, או להפחית את העומס על שרירי השוק. אפשר אולי לנסות לשנות את דפוס ההליכה/ ריצה/ כדי להפחית ולחלק אחרת עומסים, למתוח ולעסות מקומית כדי לשחרר את רקמות החיבור סביב מדורי השרירי ושפר זרימת דם מקומית.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ