לחץ דם בתנאי חום

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

07/09/2015 | 00:20 | מאת: ניסן

חורש שלום מה ההיתה ממליץ למתאמן שיש לו לחץ דם 130-140 רק בתנאי חום קודם אירובי ואז משקולות או ההפך ?בדרך כלל לבעיות לב וכלי דם נותנים קודם אירובי אבל פה מה אני עושה הרי טמפרטורת הגוף שלו תעלה ואז שיגיע למשקולות זה כבר בעייתי וכן מה קורה לגבי 10 rm ומטה

ככל שהמאמץ יותר עצים ויותר שרירים מעורבים במאמץ, כך ייצר הגוף כמות חום גבוה יותר ועומס חום חיצוני יכביד יותר. כמובן שבתנאי חום רצוי להוריד מעצימות האימון האירובי ולהאריך את ההפסקות בין סטים. תוכל לבצע חימום קצר ולאחריו תרגילי הכוח ולאחר האירובי. במיוחד אם הם משלבים תרגילי סבולת רבים.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ