סטודיו סי

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

03/06/2015 | 13:42 | מאת: קרוליין

שיטת אימון סטודיו סי קרוליין 03/06/15 13:39 האם שיטת אימון סטודיו סי זאת מומלצת האם היא באמת מצרה היקפים כמו שהם מבטיחים בשיעורי עיצוב חיטוב ומה היתרונות והחסרונות של אימון זה תודה זה פשוט קרוב ליד הביית שלי ואני רוצה להרשם לשם האם כדאי ומשלם כי זה לא בזול 250 שח לחודש הוסף תגובה

מעולם לא התאמנתי בסטודיו סי, כך שאיני יכל לדבר בעד או נגד השיטה, כי אנני מכיר לפרטי פרטים. אני יודע שבאופן עקרוני, משלבים במקום בעיקר תרגילי התגדות, שמתבצעים באופן מחזורי ומבוקר, ועובדים על סבולת שרירית. כדי לרזות ולחטב צריך לשלב גם אימוני כושר אירוביים, כו הליכה מהירה, אפניים וכו'.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ