השמנת יתר וספורט

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

03/02/2014 | 20:02 | מאת: לולה

שלום, אני סובלת מהשמנת יתר רצינית:אני שנה אחרי לידה ושוקלת כמו שהייתי בחודש תשיעי(גובה 160ס"מ ומשקל 90ק"ג). רוצה לעשות פעילות גופנית כי אני באמת לא זזה יותר מדי. אין לי גישה לבריכה. ויש לי קרע קטן במיניסקוס. האם יש פעילות גופנית שאפשר לעשות מבלי לאמץ את הברך מלבד שחייה?

כן, יש אפשרויות רבות לפעילות שתאיץ את חילוף החומרים ללא נשיאת משקל או עם נשיאת משקל מוגבלת: אופניים ואופני יד, מכשיר חתירה, אימונים מחזוריים. אני מאוד ממליץ לקבל הנחייה וליווי מקצועי מתאים במהלך הפעילות, כדי שחווית השינוי תישא פירות של הצלחה. כל הכבוד!

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ