אקו לב במאמץ

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

29/01/2014 | 22:08 | מאת: דרורי

שלום אני צריך לעשות אקו מאמץ בבית חולים עקב בעיית מסתם , מסתם מטרלי שצנח בבדיקה הדופק עולה למקסימום שלו והקריולוג שמטפל בי מאשר לי לעשות אירובי מתון ביום יום ... השאלה שלי אפילו שאני בבקרה עם מיטב הרופאים האם הבדיקה יכולה להיות מסוכנת..?? תודה דר

בבדיקת מאמץ קרדיאלית, עם או בלי אקו, מספיק לעלות את דרגת המאמץ ל-85% מהמקסימום, או עד לשלב שבו את מבקשת לסיים. הבדיקה מתבצעת בפיקוח רפואי ובניטור של מצב הלב, במקרה שלך אפשר לקבל מספיק אינפורמציה גם בדרגת מאמץ בנונית, כך שאם קיים חשש אפשר לעלות גם למאמצים פחותים מ- 85%. אם הקרדיולוג שלך חוש שצריך לבצע את בדיקת המאמץ בתנאים מגבילים רצוי שיכתוב זאת בהפניה. בהתאם לאמור הסיכון הוא נמוך מאוד.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ