שאלה

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

25/12/2013 | 17:34 | מאת: מישהו

אני שוקל להתחיל להתאמן לעלייה במסה אבל רוצה לעשות סייקל-לקחת סטרואידים אנבולים. לתקופה לא ארוכה האם קיימות סכנות לשימוש לתקופה קצרה ואם כן מה הן?

חוץ מהעובדה שאתה עובר על החוק, בכך שאתה משתמש בחומרים אסורים, את מסכן את בריאותך בחשיפה לחומרים מסרטנים: אתה מגדיל את הסיכון לסרטן הפרוסטטה, סרטן עצמות, סרטן האשכים, סרטן הכבד והרס של תאי כבד. ככל שהחשיפה ארוכה יותר וריכוז החומר הפעיל גבוהה יותר רמת הסיכון גבוהה יותר.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ