הוצאה קלורית

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

13/07/2013 | 21:14 | מאת: נדב

היי חורש אם זכור לך לפני כמה חודשים דיברנו על כך שחישוב ההוצאה הקלורית לפי משקל גוף ומרחק הוא חשוב מדויק יותר משעון דופק. שריפת קלוריות= משקל גוף בקלוריות כול קילומטר במישור. האם יש דרך לחישוב מסוג זה הוצאה קלוריות של עליית מדרגות?

היות ומדובר בהוצאת אנרגיה כדי להתגבר על כוח הכבידה תוכל לבצע חישוב פיזיקלי פשוט לפי חישובי אנרגיה פוטנציאלית של גובה: מסה בק"גX 10 X הגובה שאתה מטפס במטרים. כדי להמיר לקלוריות יש לחלק ל- 4.18.

13/07/2013 | 22:17 | מאת: נדב

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ