trk

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

29/06/2013 | 22:33 | מאת: שבי

חורש מה שלומך חבר הביא לי רצועות אימון trk, אני יודע שאימון מסוג זה טוב מאוד לשרירי הליבה והיציבה ופחות לבאדי בילדרים שרוצים להתנפח. השאלה אם אני ישלב את זה בחדר הכושר בנוסף לתרגילים עם משקולות ומכונות כמו שאני עושה עד עכשיו, אז אני יעלה מסה מהתרגילם האלה(כמובן שיש חשיבות לתזונה וכו')? התרגילים שאני מתכוון לעשות זה גשר קידמי על trk , שכיבות סמיכה איתו ומשיכה(כמו חטירה עם משקולות לגב. מה דעתך? תודה

תלוי מאוד מה רמת אימון ההתנגדות שלך כעט. באופן עקרוני זו לא המטרה שלו, כמו שציינת יותר למטרת אימוני CORE.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ