אימון לדיאטה

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

31/03/2017 | 10:12 | מאת: סשה

למה אני לא יורד במשקל אם אני משחק כדורסל לבדי 4 פעמים בשבוע בין חצי שעה ל -40 דקות ליום עם קצת ריצות וקפיצות וכמעט לא מזיע ?

ישנם פרמטרים רבים שמשפיעים על שינוי במשקל הגוף. בגדול, המאזן הקלורי הוא פרמטר המרכזי והחשוב- הוא החשבון המתמטי של ההוצאה הקלורית (בפעילות ובמנוחה) ביחס למה שאתה מכניס לגוף (המזון שאתה אוכל). אולם בפועל יש המון פרמטרים נוספים גנטיים, מטבוליים, הורמונליים, התנהגותיים ורגשיים שמשפיעים על הסט-פויינט. אזור משקל הנוח לגוף שלך שבו "יבחר". ראה מאמר: http://www.bello.co.il/he/diete/a/articles/?ContentID=815

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ