מפחד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

26/10/2011 | 03:10 | מאת: מפחד

שלום אני כבן 23 יש לי פחד ממוות בעיקר חושב על הלב אני בטיפול אצל פסיכולוג השאלה שלי היא כזאת יש לי רעידות וקציפות של שרירים בכל מיני מקומות בגוף זה תסמין של חרדה הגיוני שחרדה עושה דברים כאלה אנ מרגיש כמו חשמל בידיים הידיים רועדות ושרירים קופצים בכל מקום בגוף ...חייב לציין שעשיתי את כל הדיקות והכל תודה לאל תקין ...

פונה יקר שלום, אלו שאלות חשובות, וחשוב לא פחות לשאול אותן את הפסיכולוג שלך. השיחה שתפתח מתוך כך הינה חשובה עבורך מהיבטים רבים. לשאלתך אומר כי חרדה יכולה לעשות הרבה דברים "מוזרים". לדעתי, ובקו אחד עם הגישה של הפסיכולוגיה הרפואית, אומר, כי הביטוי הפיזי של החרדה עשוי להיות כרוך בשינויים זמניים במערכת השרירים והעצבים.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית