חרדה קיצונית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

04/02/2011 | 04:39 | מאת: מיקי

בחודש האחרון אני חווה חרדות קשות, מן תחושה של התפרקות וכאב נפשי רב, אך מה שמוזר ומבהיל בכל העניין שאני לא מוצא את הסיבה והמקור.. יש לי שינויים בחיים אבל רובם טובים - מצאתי עבודה שאני מאוד מרוצה ממנה, והחלפתי מטפל, וסה"כ אילולא החרדות הייתי אומר שאני בתקופה מאוד טובה, ולכן אני לא מבין מאיפה החרדות הקשות תוקפות אותי והאם זה מסוכן.. יש כאילו תחושה שאני הולך להתפרק כל רגע, ואולי שתתפרץ מחלת נפש או משהו, אבל זה נורא מוזר - כי אני לא מוצא שום סיבה, אין טריגר ואם יש טריגר אז הוא חיובי (כמו שציינתי לעיל).. זה נורא מבהיל אותי, ואני באמת פוחד. אני לא יודע אם זו הפרעת פאניקה מתמשכת שאין לה משמעות מלבד העובדה שזה סיפטום ,או שזה משהו רציני שדורש התייחסות פסיכאטרית. כרגע אני נמנע מלקחת כדורים למרות העוצמות הקשות.. מה לדעתך עליי לעשות.. ?

מיקי שלום, תודה על פנייתך. הפורום הנוכחי איננו הכתובת הנכונה עבורך. אנא הפנה את שאלתך החשובה לפורום לפסיכולוגיה קלינית שבאתר. בהצלחה יהודה

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית