אני בת 67 כאבי ראש ועייפות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

22/08/2016 | 11:54 | מאת: אלמוג בר

אני בת 67 ומשך 11 שנים לקחתי כדור ציפרלקס בעקבות התאבדותה של בתי הקטנה, והרגשתי פחות או יותר טוב, לפני 4 חודשים הפסקתי לקחת אותו על דעת עצמי וכן הפסקתי לעשן. ומאז יש לי כאבי ראש כל פעם לכמה שניות וכל פעם במקום אחר בראש. פעם ברקות פעם בעורף וכד' בנוסף אני ישנה הרבה שעות בצהריים אני יכולה לישון 2-3 שעות ובערב מהשעה 9 ועד הבוקר ועדיין לחרגיש עייפה וחסרת אנרגיה. הרבה דברים הפסיקו לעניין אותי ולפעמים גם מחשבות אובדניות ובכלל מחשבות טורדניות. אודה לכם על תשובתכם. רחל.

שלום רחל ראשית מצער אותי מאוד לשמוע על אובדן בתך זכרונה לברכה. לגבי הבעיה שאת מציגה אני הייתי קודם כל מציע לך להתייעץ עם רופא המשפחה שלך על מנת לשלול בעיות רפואיות שיכולות להסביר את העייפות הרבה שאת חשה ולבחון את ההשפעה של ההפסקה החדה של השימוש הממושך בציפרלקס. במידה ונשללה כל בעיה גופנית אז נפתח הפתח לבחינה יותר מעמיקה של האבל ומצבי הרוח המלווים אותך בשגרת חייך. זה עניין לעשותו עם איש פסיכולוג/ית בפגישה אחד על אחד. טבעי לחשוב על אובדן בתך כמסביר את הקשיים שאת חווה אבל גם ייתכן שמאז ועד היום עברת משברים אלו ואחרים המחייבים ברור ועיבוד בתוך טיפול פסיכולוגי מקצועי.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית