שאלה-פירוט קצר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

04/03/2016 | 00:47 | מאת: צבי

הייתי בכל מיני טיפולים ואינני מתכוון לביו-פידבק אני מתכוון ממש למציאות מדומה או באנגלית virtual reality שנעזרים בטכנולוגיה הזאת בכל מיני פוביות לדוגמא פחד קהל וכד ? זה שימוש במחשב ובתוך חדר בקרה יושב המטפל שחושף מטופל לתרחיש מאיים דרך משקפי או קסדה של מציאות מדומה. יש את זה באמריקה וחול מעניין אותי אם יש את זה בארץ.

שלום צבי, לצערי אינני מכיר את הטכנולוגיה הזו בהקשרים הטיפוליים שלה (אשמח שתשלח לי את שם החברה שאחראית על הטכנולוגיה). במידה וזה כבר קיים בארצות הברית, כלומר עבר מחקר ובקרה ונמצא ראוי לשימושים קליניים שם, הרי שקרוב לוודאי שזה יגיע לארץ בהמשך.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית