ocd וכושר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

20/01/2016 | 15:13 | מאת: גדי

אני בן 24, סובל מOCD אמרו לי שכושר יכול לעזור להיפטר מהבעיה, או למזער אותה, האם זה נכון?

גדי שלום, לצערי אינני מומחה ל OCD ולכן אמליץ לך לפנות לפורום פסיכולוגיה קלינית באתר. ממה שאני יודע ספורט הוא דרך יעילה לחיות חיים בריאים ואף להפחית באופן משמעותי סימפטומים של חרדה בחיי היום יום. מכיוון שלחרדה תפקיד משמעותי בOCD הרי שלספורט עשויה להיות השפעה עקיפה ומיטיבה על מצבך. עם זאת, רצוי ומומלץ שתתייעץ עם הרופא הפסיכיאטר שמלווה אותך בכל הקרשור לפעילות גופנית.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית