tel aviv

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

20/12/2010 | 21:56 | מאת: תמי

שלום. אני בת 30 .יש לי פחד של כהל. לא מצליחה לדבר בחלל.כי אם אני עומרת משו ישר אני אדומה.מאוד מפחדת מהסמקה אז מעדיפה בחלל לא לדבר.איזה תרופה וטיפול יעזור לי ש לא יהיה לי הסמקה.אולי פחות אני אפחד לדבר.תןדה רבה

תמי שלום, ההסמקה היא ככל הנראה עוד ביטוי של קושי רגשי לעמוד מול קהל/קבוצת אנשים. אינני יודע מול אילו קהלים את אמורה לעמוד, במה את עובדת, האם התופעה מתרחשת גם כשאת בחברת אנשים מוכרים כמו בני משפחה. המלצתי לך היא לפנות לקבלת ייעוץ פסיכולוגי ראשוני לאבחנת הבעיה והצעת דרכי טיפול המתאימים לך. ניתן לקבל ייעוץ פסיכולוגי במסגרת קופת החולים שלך, לשם כך פני לסניף בו את מטופלת/הקרוב לביתך. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית