SOMTING 2

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

21/10/2013 | 17:08 | מאת: ^

בקשר לבעיה בזכרון בגלל טיפול תרופתי הרופא אומר שאין קשר בין הטיפול לזכרון

שלום לך, במידה וכך אז יש לבדוק מהיכן מגיעה ההתדרדרות ביכולת הזיכרון ולמעשה ואולי קודם לכן לבדוק האם יש מבחינה אובייקטיבית פגיעה בזיכרון, לפחות כזה של הטווח הקצר. בדיקה שכזאת יכולה להיעשות באמצעות מבחני זיכרון אצל פסיכולוג שמעביר מבחנים קוגניטיביים וכן באמצעות פנייה לרופא נוירולוג. אנשי מקצוע כאלה תוכל/י למצוא באמצעות פנייה לקופה אליה את/ה משתייכים

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית