אובססיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

14/12/2010 | 16:26 | מאת: מירי

יש לי חברה מאוד טובה, יש לה חבר ונראה לי שהיא מפתחת אליו מעין אובססיה, הקשר בינהם מאוד לא בריא הם רק חודשיים יחד והוא תמיד אומר לה שהוא לא מוכן שהיא תתגייס ושלפני הגיוס הם יתחתנו ושהוא רוצה שהיא תביא לו ילד, היה תקופה גם שהיא חשדה שהיא בהיריון ושהיא גילתה שהיא לא, הוא מאוד התאכזב הוא מאוד רכושני כלפיה הוא תמיד אומר לה אם תעזבי אותי אני יהרוג אותך.. ניסיתי לדבר איתה, האמת שאני מנסה כל הזמן להסביר לה שהקשר קצת לא בריא וזה לא הגיוני שבגיל 17 עובר לה בכלל המחשבה על להתחתן ולהביא איתו ילד, עד עכשיו היא הייתה אומרת לי מה פתאום.. אין מצב. ולפני כמה ימים יצא לנו לדבר על שוב אבל הפעם יותר לעומק והיא אמרה לי אני אוהבת אותו ברמה שאי אפשר לתאר אני רוצה שהוא יהיה האבא של הילדים שלי. איך שהיא אמרה את כל הדברים האלה זה היה דיי מלחיץ היא גם אמרה שבאיזשהו מקום אם הוא יציע לה נישואין היא תסכים כי ככה הוא יהיה רק שלה ואם היא תיכנס להיריון זה יכבול אותו אליה.. אני לא יודעת מה לעשות, איך אפשר לעזור לה, אף פעם היא לא דיברה ככה,נורא קשה לי להסתכל עליה ולשמוע אותה אומרת את הדברים האלה זה כאילו היא הפכה לבן אדם אחר..

מירי שלום, הפורום הנוכחי עוסק במצבים נפשיים המתלווים להתמודדות עם מחלה או פגיעה גופנית. כל טוב, יהודה

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית