ריקנות אחרי טיפול פסיכיאטרי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה רפואית

09/08/2017 | 21:19 | מאת: י

שלום לפני כארבעה שבועות רשמתי פוסט באחד הפורומים פה בשם גיהנום בראש..לא זוכר כל כך בכל אופן עברתי אירוע פסיכוזה. בסופו של דבר פניתי לסיוע וקיבלתי טיפול תרופתי.. והנה אני בסופו של הטיפול לפני השחרור מהמחלקה.. מרגיש תחושה של ריקנות.. כאילו המהות שלי בחיים זה לאכול ולהישאר חי... לא מצליח להינות מנופים או מדברים שאמורים להינות מהם.. מה לעשות?

שלום לך, פורום זה איננו המקום הנכון ביותר לקבל מענה לשאלתך מאחר ותחום המומחיות כאן איננו מצבים פסיכוטיים. נכון יותר להפנות את השאלה לפורום פסיכולוגיה קלינית שם זו מומחיותם. עם זאת כן חשוב לי לאמר שיש חשיבות גדולה אחרי אשפוזים בבריאות הנפש ללוות את עצמך באופן סדיר ושבועי על ידי פסיכולוג ואחת לכמה שבועות להיות במעקב אצל רופא פסיכיאטר.

מנהל פורום פסיכולוגיה רפואית