דם בצואה

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

13/02/2011 | 17:59 | מאת: מאור

שלום רב, אני בן 27 ולפני חצי שנה זיהיתי דם על הנייר טואלט לאחר מתן צואה, לאחר כ שבועיים חלף הדימום למשך כ חודשיים ולאחר מכן חזר הדימום בצואה. כשבועיים לאחר מכן שום נעלם הדם לתקופה של כחודשיים שלושה. לאחרונה חזר הדימום אך הינו מסיבי יותר עם הרבה יותר דם גם באסלה וגם על הנייר. בנוסף ישנם כאבים קלים בבטן תחתונה. אבקש התייעצות בנושא, מה הסיבות?, מה יכול לגרום לדימום? תודה.

13/02/2011 | 21:39 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום רב כדאי לגשת ולהבדק על ידי פרוקטולוג או גסטרואנטרולוג- יתכנו סיבות שונות כולל טחורים ועוד סיבות מומיות בפי הטבעת מול מקור דמם במעי עצמו. בהצלחה

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול